6 klizačima nasmejan slikoviti na otvorenom vrt oglašavanje Windmill plastike stranka svadbu Park dekoracija DIY vetrenjaиu igračke Kina fabrika lica

Detalji o proizvodu

Klizačima šest lica vetrenjaиa vetrenjaиu igračke

Br. proizvoda

GK-SL0003

Veličina

56.5cmX32.5cm

Težina

43.1 G

Veličina pakovanja

85cmX40cmX60cm

Pakovanje Kol.

300kom/karton

GW

16.85Kgs

Izjava


Naše fabrike koja se nalazi u YIWU - međunarodna roba grad na svetu, koja ima samo dva kilometra od MEĐUNARODNE TRGOVINE GRADA (FUTIAN MARKET), o 300kms se od SHANGHAI aerodrom, i 180kms se od NINGBO morska luka. Naša fabrika je vlasnik odličan regiona prednost. Takođe naše fabrike uvek radi o upravljanju na osnovu ljudskosti, pokušavamo sebe za uspostavljanje i održavanje ugodno okruženje za život i rad za uvjereni naših zaposlenih, sa nadom za stimulisanje duhu inovativni rad koji smo oboje je osnov za razvoj naše kompanije. Moramo imati bio Optimizacija sistema upravljanja i insistiramo na brendirani gradi put (GUOKAI) i promoviše oversea tržište, koje je pod vođstvom srž naš generalni menadžer i životnu sredinu ekonomske globalizacije. GUOKAI će ostvariti ukupne međunarodne strategije krajolik sa neumoljiva napore! i sa nam najbolja cena, kvaliteta i usluga, pozdravljamo kupci iz celog sveta bilo gde!


Tržišta proizvodnje

Imamo mušterije iz domaćeg tržišta, kao i oversea tržištu.

Glavni obima prodaje brzina među cijelo trziste:

domaće tržište: 30%

Severna Amerika 25,00%

Europe:30.00%

Bliskom istoku tržištu: 15%


Naše usluge

Osim naše postojeće presovane proizvode, takođe proizvode možemo izraditi prilagođeni plastične prema crtežima ili uzorcima iz naših kupaca. Smo kontrolu kvaliteta proizvoda kritično za svaki korak tokom procesa proizvodnje.

Istraga