Dom > o nama

1. naše istorije

YIWU GUOKAI PLASTIČNI PROIZVODI CO., LTD.was je osnovana 1995 godine, a mi smo članica ASOCIJACIJE YIWU IGRAČKE i YIWU CHOUCHENG ULICI PRIVREDNE KOMORE. Profesionalni dobavljač plastičnih proizvoda, naročito u vetrenjaиu igračke series、balloon Kupovima i palice series、lollipop ostaje series、unshaped cevi serije, itd. Posebno su vetrenjaиu igraиke mode dizajniran i sa cenama, nam izvanredan uspeh se zasniva na nam odličnu komercijalnu reputaciju i respection svih kupaca.


2. naša fabrika

Naše fabrike koja se nalazi u YIWU - međunarodna roba grad na svetu, koja ima samo dva kilometra od MEĐUNARODNE TRGOVINE GRADA (FUTIAN MARKET), o 300kms se od SHANGHAI aerodrom, i 180kms se od NINGBO morska luka. Naša fabrika je vlasnik odličan regiona prednost. Takođe naše fabrike uvek radi o upravljanju na osnovu ljudskosti, pokušavamo sebe za uspostavljanje i održavanje ugodno okruženje za život i rad za uvjereni naših zaposlenih, sa nadom za stimulisanje duhu inovativni rad koji smo oboje je osnov za razvoj naše kompanije. Moramo imati bio Optimizacija sistema upravljanja i insistiramo na brendirani gradi put (GUOKAI) i promoviše oversea tržište, koje je pod vođstvom srž naš generalni menadžer i životnu sredinu ekonomske globalizacije. GUOKAI će ostvariti ukupne međunarodne strategije krajolik sa neumoljiva napore! i sa nam najbolja cena, kvaliteta i usluga, pozdravljamo kupci iz celog sveta bilo gde!
3. naš proizvod

naših proizvoda uključuje sledeće:

1, serija igračke vetrenjaиu

2, balon čaša i palice serije

3, lizalica drži serije

4, 、unshaped pipes serije, itd.

Nudimo plastične vetrenjaиu igračke, balon kup i palice, lizalica lepi proizvodi sirom sveta da širok spektar kompanijama širom sveta, koje se kreću od velikim multinacionalnim organizacijama malim pojedinačnim preduzećima.4. proizvod aplikacije

Kao klasični igračke, igračke vetrenjaиu može biti karirane sve starosne dobi od dece od strane kompanije svojih roditelja, koji donosi sreću i zdrav u događaje na otvorenom.


5 nam certifikat

Uvek mislimo da sve uspeh naše kompanije je u direktnoj vezi sa kvalitetom proizvoda koje nudimo. Oni odgovaraju najvišim zahtevima kvaliteta kao što je predviđeno 9001, ISO14000:14001 SGS uputstva i sustavu stroge kontrole kvaliteta. I svih naših proizvoda pod kvalitet TESTIRANJE od CE (EN71), ASTM, CPSIA, CA65, ST2002 itd.


6 oprema za proizvodnju

Smo sposobni miksovanje i izradu beskrajno mnogo plastičnih masa brizganjem, i da ponudi neke od najnaprednijih sposobnosti proizvodnje dostupna, uključujući prilagođeno oblikovanje i mašinska obrada.

1. plastični kalup injekciju mašinski x

2. Plastične cevi crtanje mašinski x

Štampanje u boji 3.multi mašinski x7 za proizvodnju tržištu

Imamo mušterije iz domaćeg tržišta, kao i oversea tržištu.

Glavni obima prodaje brzina među cijelo trziste:

domaće tržište: 30%

Severna Amerika 25,00%

Europe:30.00%

Bliskom istoku tržištu: 15%


8. naše usluge

Osim naše postojeće presovane proizvode, takođe proizvode možemo izraditi prilagođeni plastične prema crtežima ili uzorcima iz naših kupaca. Smo kontrolu kvaliteta proizvoda kritično za svaki korak tokom procesa proizvodnje.